De kan herunder Læse udtalelser fra 2 af vores blandt mange gode faste kunder, Marianne og Mogens Keinicke og Thomas og Bettina Kirkegaard. Som det glæder os lige så meget at hjælpe med den faste rengøring, som alle vore øvrige kunder.

I 2 1/2 år har Rapren klaret rengøringer i vores his. Ann og Michael kommer her hver anden uge og gør rent i 1 1/2 time. Der er langt en fast plan for rengøringsarbejdet, men det kan altid lade sig gøre at ændre på planen, hvis vi har særlige ønsker eller behov. Vi kan også aftale at der bliver gjort ekstra godt rent fx i køkken, bad eller i stuen med brændeovn.

Vi værdsætter den professionelle måde RAP REN varetager opgaven på. Der er styr på tingene. De medbringer selv alle rengøringsremedier fx. støvsuger, børster, klude samt rengøringsmidler.

Desuden er vi glade for  den venlige og friske omgangsform, der kendetegner Ann og Michael. Det er en fornøjelse, når RAP REN er færdige med arbejdet, og huset er skinnende rent igen.

Marienne og Mogens Keinicke, Krarup.

Vi har i snart 3,5 år benyttet os af Rapren som vi er yderst tilfreds med, det er en dejlig fornemmelse at komme hjem efter en uge på arbejde og at huset så er rengjort. Vi har forskellige arbejdstider og det vil sige at den tid vi kan få ekstra sammen er meget vær, så det at vi hver 14 dag ikke behøver at afsætte tid til rengøring, når Rapren har været forbi med kost og spand, er en dejlig start på weekenden.

Rapren er utrolig stabil og har altid mødt op de aftalte dage, plus hvis vi har haft ekstra behov for rengøring en anden dag end den normal aftalte, er de altid villige/imødekommende med at finde plads i deres kalender, så begge parter blive tilfreds. Vi er meget tilfreds med deres måde at hjælpe og spørge ind til vores tilfredshed omkring  deres arbejde i vores hjem, så begge parter har den fulde forventning om det arbejde de udføre er ok, og det er DEN.

Tak for det gode job i udføre, og den gode omgangstone og humør i møder op med.

Mvh.

Bettina & Thomas